Rekisteritiedot:

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot ja 2018 EU:n tietosuoja uudistuksen.

Suojaamme yksityisyytesi ja henkilötietosi ja käytämme niitä tietosuojakäytäntöön säädetyllä tavalla.

Keräämme vain liiketoiminnassamme tarvittavia henkilötietoja, joita tarvitsemme asioidessamme kanssasi.

Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista ja niiden käsittelystä tietosuojakäytäntöön säädetyllä tavalla.

Leuto Kidswear verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen.

Henkilötietosi tallentuu asiakasrekisteriin, kun teet ostoksia verkkokaupassamme tai rekisteröidyt verkkokauppaamme. Henkilötietojasi käytetään vain asiakassuhteen hoitamiseen ja hallinnointiin.

Verkkokauppamme ei lähetä sinulle mainoksia tai uutiskirjeitä, mikäli et ole niitä tilannut.

Henkilötiedot, joita käsittelemme on nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite sekä osto-,maksu- ja tilaushistoriasi.

Henkilötietoja luovutetaan Woocommerce ja Stripe Inc yrityksille verkkokauppa ominaisuutta käytettäessä. Kaikki tiedot on salattuina ja Leuto Kidswear on varmistanut, että yllämainitut yritykset ovat sitoutuneita ottamaan GDPR:n asettamat ehdot huomioon.  Emme kerää tai osta henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain Leuto Kidswearin käytössä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötiedot voidaan hävittää asiakkaan pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, perintätoimet tai avoimet laskut edellytä tietojen säilyttämistä.

Henkilötietojasi säilytetään kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan säilytetä pidempään kuin tietosuojalainsäädäntö määrittää. Tilauksien kautta saadut tiedot hävitetään viimeistään kirjanpitolain mukaisen säilytysajan jälkeen.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Pyynnöt voi osoittaa alla olevaan sähköpostiin.

Verkkokaupan palveluntarjoajana toimii Woocommerce alusta. Lisää Woocommercen tietosuojasta.

Maksupalvelumme välittäjänä toimii Stripe Inc. Lisää Stripen yksityisyydensuojasta.

Leuto Design on varmistanut, että kaikki palveluntarjoajat ja kolmansille osapuolille sivustolta linkittyvät

Rekisterin pitäjä:

Leuto Design ( y-tunnus 2852302-2)
Rautatienkatu 13 B 15
15110 Lahti
janita@leuto.fi
www.leutokids.fi
040 7471768

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Janita Leutola
Hietapellonkatu 18
15160 Lahti
janita@leuto.fi
040 7471768

Muuta rekisteristä:

Evästeet:

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Tätä varten hyväksymällä evästeiden käytön, talentuu sivustomme selaimeesi ja tämän avulla pystymme tarjoamaan esimerkiksi viimeksi katsomiasi tuotteita, tai tallentamaan ostoskorin juuri sinulle. Verkkokauppa sovellus Woocommerce kerää tietoina lokaation, IP-osoitteen sekä selaimen tyypin.

Analytiikka:

Keräämme anonyymia analyytikka tietoa Google Analytics ja Facebook Pixel työkaluilla. Näiden tarkoituksena on antaa meille työkaluja hahmottamaan asiakaskuntaamme sekä kävijöiden käyttäytymistä sivustolla.