Käyttöehdot

Toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä.
Toimitushinnat,
isot tuotteet: 5,90€
pienet tuotteet: 1,70€

Toimitusaika vaatteissa 3-5 arkipäivää, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita.

Asiakaspalvelu info@leutokids.fi

Tilaaminen

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Tilauksen teet klikkaamalla tuotteet ostoskoriin ja maksamalla kassasivulla.  Yhteystietoja käytetään vain asiakkaan ja verkkokauppamme välisessä kaupankäynnissä.

Jos haluat, saat myös uutiskirjeitä sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilanneet saavat ensimmäisenä tiedon uusimmista vaatteista sekä tarjouksista. Uutiskirjeen voit tilata etusivun kautta tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, ellei toisin mainita.

Maksutavat

Posti:  Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti seuraavan kahden arkipäivän kuluessa postille. Pienien pakettien toimitukset maksavat 1,70€ ja suurempien pakettien toimitus 5,90€.
Nouto: 0 € Jos haluat noutaa paketin Lahdesta, se onnistuu ma-pe 9-15 välisenä aikana. Jos nämä ajat eivät sovi sinulle, olethan yhteydessä meihin info@leutokids.fi osoitteessa. Noutaessa maksutapoina käy käteinen sekä maksukortit.

Nouto-osoite: Rautatienkatu 13 B 15, 15110 Lahti

Jos paketti on vahingoittunut noutaessasi sitä Postista, tarkistathan virkailijan läsnäollessa, että tuotteet ovat kunnossa. Mikäli tuotteet ovat vahingoittuneet, tee vahinkoilmoitus luovuttajalle ja ilmoita siitä meille. Posti on vastuussa rikkoutuneista ja kadonneista lähetyksistä. Ethän avaa pakkausta saksilla tai teräaseella, tuote voi vahingoittua emmekä voi olla tällöin vastuussa rikkoutuneesta tuotteesta.

Palautus / peruutus /vaihto

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaessasi tuotetta, voit halutessasi käyttää Postin asiakaspalautussopimusta, kun vaihdat tai palautat vaatteita (palautuskulu 5,90€ vähennetään palautussummasta). Voit myös halutessasi maksaa palautuksen itse, jolloin palautuskulua ei veloiteta. Palautus on asiakkaan vastuulla kunnes lähetys on saapunut perille.

Vaihto toiseen tuotteeseen mahdollinen, jolloin aiemmin tilatun tuotteen hinta hyvitetään uuden tuotteen tilauksen yhteydessä alennuskoodilla. Ilmoita palauttamisesta aina sähköpostitse tai puhelimitse.

Reklamaatio

Jos tuotteessa virhe, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti asiakaspalveluumme, jotta voimme korvata virheellisen tuotteen.